Tel. 933 022 915
Tel. 933 022 915

La vista es pot reeducar. Alliberant els mals hàbits visuals i integrant la visió amb la resta de la nostra consciència corporal, podem recuperar la nostra visió i trobar una forma més adequada i eficient de mirar. 

Com treballem?

Treballem fent exercicis, pràctiques i activitats experiencials per recuperar la salut visual d’una manera natural, a través d’una bona col•locació, mobilitat i relaxació de l’ull, el cos i la ment. Igual que la resta del cos, els ulls són plàstics i es poden recuperar per si mateixos a través de l’entrenament, d’una forma relaxada i sense esforç.

L’atenció plena i l’observació de la pròpia experiència són els factors clau per a l’èxit del mètode: fent-nos conscients dels canvis que es produeixen en nosaltres mateixos, farem canvis interns, conscients i inconscients, que ens portaran a una millora visual. Una millora que a la vegada tindrà una influència directa sobre la nostra actitud i estructura corporal.

Per a qui està indicat?

Per a adults amb:

Visió borrosa
Miopia, hipermetropia, astigmatisme
Ull gandul, estrabisme
Sequedat d’ulls
Comencen a tenir dificultats per llegir de prop (vista cansada) i no volen posar-se ulleres
Persones que estan moltes hores davant la pantalla
Altres problemes oculars

Per a infants amb:

Visió borrosa
Miopia, hipermetropia, astigmatisme
Ull gandul, estrabisme
Sequedat d’ulls
Altres problemes oculars
Problemes d’aprenentatge o de lectura

Per a professionals:

Mestres o terapeutes corporals que volen integrar el treball conscient de la vista en les seves classes o teràpies. Professionals com osteòpates, acupuntors, homeòpates, optometristes i oftalmòlegs, que tenen la vocació de fomentar el treball de la millora visual des de diferents perspectives.

Tipus de tractaments

1. Sessions individuals:

Aquestes sessions van dirigides a treballar el problema específic de la persona de forma holística.

Depenent del tipus de dificultat recomanem començar amb sessions individuals.

S’adapta la metodologia al treball individual, tenint en compte les necessitats i l’historial visual i de salut de l’alumne.

2. Treball en grup - Cursos continuats

Permeten treballar la vista de forma holística, tenint en compte el cos, les emocions i la ment en la seva globalitat, alhora que proporcionen un bon manteniment.

Es treballa en grups reduïts per tal de poder acompanyar el procés individual de millora visual.

Compartir el treball amb la resta de companys és molt enriquidor, ja que veure evolucionar els companys dóna informació d’un mateix i permet veure amb més perspectiva els propis canvis.

3. Treball en grup - Tallers intensius

Tallers de 4 hores de durada o Taller de cap de setmana

Dirigit a persones que volen millorar la seva visió i no disposen de temps per fer un treball continuat.

El taller de 4 hores permet un primer contacte amb la reeducació visual, aprendre els exercicis bàsics, viure l’experiència de fer-se conscient dels sentits i començar a percebre canvis a la vista.

Dedicar tot un cap de setmana a tenir cura de la vista amb una nit per integrar-ho ens permet prendre consciència i aprofundir més en el treball de millora visual.

  • Dónde estamos

    Conozca que nos diferencia
    + Info