Tel. 933 022 915
Tel. 933 022 915

Nueva Convocatoria 2019-2020 Octubre, Noviembre y Diciembre 2019

Cada miércoles, de 12.30 a 14h

Impartido por Mireia Segura Gremme

Precio: 85 euros el primer mes, 65 euros a partir del segundo mes ; (alumnos acutales, consultad precios)

Inscripción: info@metodegremme.com

 

Entendre la naturalesa canviant i les qualitats que viuen en cada estació ens permet entendre també els processos que regeixen el Macrocosmos i també l'Home.


Adequar i preparar la vista a cada estació pot ajudar-nos, no tan sols a millorar qualsevol problema visual que tinguem, sinó també a afavorir el nostre benestar general, a estar més connectats amb la realitat del moment present i, en definitiva, a estar més en harmonia amb nosaltres mateixos.

Mètode Gremme vol oferir un acompanyament saludable a la preparació de la vista per aquesta tardor i per això el proper curs trimestral d'octubre a desembre estarà dedicat a aquest tema:


A la tardor li correspon l'element metall i l'òrgan és el pulmó. A les classes d'Educació visual treballarem des de la relació entre la respiració i la millora visual, coneixerem tots els factors relacionats amb l’element metall com per exemple la sequedat ocular, tan pròpia d’aquesta estació, experimentarem la relació interior-exterior, que té molt a veure amb com nosaltres mirem i la nostra actitud davant la informació que ens arriba... També dedicarem un espai a conèixer la nutrició que té a veure amb aquest element i com aquest afecta les nostres emocions.

  • Dónde estamos

    Conozca que nos diferencia
    + Info