Tel. 933 022 915
Tel. 933 022 915

Un día a la semana, los miércoles, de 12.30 a 14h.

Imparte: Mireia Segura Gremme

Precio: 85 euros el primer mes y 65 euros a partir del segundo mes

Alumnes de Mètode Gremme consultar preu.


IMPORTANT! Inscripció al primer trimestre (octubre - desembre) amb un 10% de descompte si es reserva plaça abans del 15 de juliol.

 

Inscripción:info@metodegremme.com

 

El nou estil de vida de la nostra societat, vinculat fortament a l’ús desmesurat de la tecnologia, està portant els nostres ulls a un estat de tensió i esgotament permanent que acaba repercutint, no tan sols en el sentit de la vista, sinó també en el nostre estat físic, anímic i inclús en la nostra consciència i pensament.

Ens trobem, doncs, davant d’un sobrecarregament del sentit de la vista que limita i distorsiona la resta de sentits, produint així un desequilibri i un empobriment dels dotze sentits i de l'organisme global.

Mètode Gremme ofereix un curs setmanal a Marenostrum en el què descobrirem com l’Educació Visual ens pot ajudar a recuperar i mantenir un bon funcionament del sentit de la vista. Un curs en el què crearem un espai on cuidar-lo i nodrir-lo a través d’exercicis, experiències, pràctiques i molt més.

“Treballar el sentit de la vista significa treballar com mirem als demés, com mirem el món i, també, com ens deixem mirar”

 

  • Dónde estamos

    Conozca que nos diferencia
    + Info